Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, εις βάρος της υγείας των δημοτών...

Ιδού!, τι έγραφε ο "ΝΕΟΛΟΓΟΣ" Πατρών πριν ένα αιώνα για
τα νερά και τις κρήνες (βρύσες) της Δίβρης, συναγωνιζόμενη
σε ομορφιά την Ελβετία... Αλλά και τους "φιλοπόλιδες" Διβριώτες
ευεργέτες - χορηγούς εκείνης της εποχής...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, εις βάρος της υγείας των δημοτών.
 Ή πως αποδεικνύεται μέσα από επίσημα έγγραφα ότι τα ξακουστά κρυστάλλινα νερά της Δίβρης τα κατάντησαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ με τριτοκοσμική μόλυνση!!!...
Κρήνη "Πλάκα" (συνοικία Βασιλαίοι)
Κρήνη "Κοκκινου" (συνοικία Περαμαχαλάς)


ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
και ο «σώζων εαυτόν σωθείτω»...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ                                      
ΛΑΜΠΕΙΕΩΝ (ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ) ΗΛΕΙΑΣ
«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ»
 ΛΑΜΠΕΙΑ 27063-Τηλ. 6972295293                                                                                       
Αρ. πρωτ. 2176                                   Λαμπεία (Δίβρη) 4 Φεβρουαρίου 2013
                                    Προς
                   Τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας
                             Κον  Παναγιώτη  Μεϊδάνη

ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΑΙΤΗΣΗ
Σωτηρίου Χ. Σωτηροπούλου,
 Προέδρου του «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ»

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα
            Εκ καθήκοντος και κατ΄ εφαρμογήν των Καταστατικών αρχών του Συλλόγου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, ως δημότης Αρχ. Ολυμπίας και ενεργός πολίτης αλλά και εκ της ιδιότητός μου ως ιατρού, θεώρησα χρέος μου ν΄  απευθυνθώ σε Σας για ένα σοβαρό θέμα της ιδιαίτερης πατρίδας μας Λαμπείας (Δίβρης) που ταλανίζει τους συνδημότες μας και αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για την υγεία τους από το επιπολάζον κολοβακτηρίδιο σε βαθμό τριτοκοσμικών αφρικανικών χωρών. Αυτό, της μόλυνσης του πόσιμου νερού των Υδραγωγείων και δικτύων Λαμπείας που τους ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες με ευθύνη των εκάστοτε αρμόδιων και υπεύθυνων από το Νόμο Δημοτικών αρχών.
            Για την ιστορία αναφέρω, ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη (μετά από δική μας υπεύθυνη και τεκμηριωμένη παρέμβαση) και στις 3 προηγούμενες Δημαρχιακές θητείες στον πρώην Δήμο Λαμπείας, πριν υπαχθεί στον «Καλλικρατικό» Δήμο Αρχ. Ολυμπίας, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τα Δικαστήρια του Πύργου τιμώρησαν τον πρώτο Δήμαρχο κ. Παπανικολόπουλο (1998-2002) με 32 μήνες φυλάκιση, παρέπεμψε τον δεύτερο Δήμαρχο κ. Παναγούλη (2002-2006) στο Εφετείο Πατρών και επίσης δικάζει σε λίγο, την 25η Ιανουαρίου 2014, τον τρίτο Δήμαρχο κ. Παπαζαφείρη (2006-2010) στο Τριμελές του Πύργου για τα ίδια σοβαρότατα αδικήματα. Δυστυχώς, αυτή η θλιβερή θητεία και συμπεριφορά των προηγούμενων Δημάρχων στο θέμα αυτό, δεν συνέτισε ούτε τον σημερινό Δήμαρχο κ. Ευθ. Κοτζιά (και τους συνυπεύθυνους αρμόδιο Αντιδήμαρχο και υπεύθυνους της ΔΕΥΑ) Αρχ. Ολυμπίας και συνεχίζουν την ίδια και χειρότερη λίαν επικίνδυνη τακτική εις βάρος της υγείας των συμπολιτών συνδημοτών μας, όπως εν συντομία θα Σας εκθέσω αλλά και θα διαπιστώσετε από τα επισυναπτόμενα σχετικά έγγραφα.
            α) α1. Στις 16 Δεκεμβρίου εγώ προσωπικά Κε Εισαγγελέα επεσκέφθην στο Γραφείο Σας και υπέβαλα Αίτημα (επισυναπτόμενο ΣΧΕΤ.1) με το οποίο ζητούσα να δώσετε παραγγελία στον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας να μας χορηγήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Κρατικών Εργαστηρίων ΚΕΔΥ Αθηνών, των ληφθεισών δειγματοληψιών (προσφάτως και παλαιότερες) πόσιμου νερού από τα Υδραγωγεία και τα δίκτυα Λαμπείας, καθόσον ο Δήμος Αρχ. Ολυμπίας αρνιόταν επιμόνως επί  μήνες να ενημερώσει τους δημότες για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού
            α2.  Εσείς αμέσως δώσατε γραπτή εντολή στον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας (επισυναπτόμενο ΣΧΕΤ.2) να χορηγήσει τα  αιτούμενα από μας (δηλ. τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Εργαστηρίων ΚΕΔΥ Αθηνών). Το έγγραφό σας αυτό παρέλαβα και αυθημερόν εγώ κατέθεσα στο Γραφείο του κ. Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας που πήρε αρ. πρωτ. 17361/16-12-2013, όπως εμφαίνεται στο άνω ΣΧΕΤ.2.
            α3. Και ενώ αναμέναμε ταχύτατη ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος μας (που είχε υποβληθεί με αλλεπάλληλα έγγραφά μας) και  βεβαίως σύμφωνα με το περιεχόμενο του δικού Σας εγγράφου, μετά δεκαπενθήμερο πήραμε από το Ταχυδρομείο ένα έγγραφο από την Υπηρεσία Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Αρχ. Ολυμπίας (επισυναπτόμενο ΣΧΕΤ.3) που μας προκάλεσε έκπληξη και αγανάκτηση. Στο έγγραφο αυτό που υπογράφεται από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ, επισυνάπτονται 23 φύλλα «Χημικών και Μικροβιολογικών Αναλύσεων» που ελήφθησαν το έτος 2013 από τα Υδραγωγεία και δίκτυα ύδρευσης Λαμπείας από ένα ιδιωτικό εργαστήριο Χημικού – Οινολόγου (!!!) του Πύργου -ούτε καν Μικροβιολόγου γιατρού-, εντελώς άσχετες (παρά τα προβλεπόμενα από το Νόμο, επ΄ αυτού στη συνέχεια) με τα αιτούμενα από μας και σηματοδοτούντα σοβαρές συνέπειες και ευθύνες για τον Δήμο Αρχ. Ολυμπίας.
            α4. Και εδώ είναι η έκπληξη και η αγανάκτηση η δική μας Κε Εισαγγελέα. Ο Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας όχι μόνο αγνοούσε παρά το Νόμο (όπως γνωρίζετε κι Εσείς είναι πάγια τακτική του να μη απαντά σε κανένα έγγραφο ή αίτημα) τα επανειλημμένα γραπτά δικά μας αιτήματα, αλλά εδώ αγνοεί προκλητικά και δεν ικανοποιεί το περιεχόμενο του δικού σας από 16-12-2013 με αρ. πρωτ. 9150 του Γραφείου Σας,  που υπογράφετε Εσείς προσωπικά, το οποίο επί λέξει αναφέρει: «Σας διαβιβάζουμε την από 25-11-2013 αίτηση του Σωτηρίου Σωτηροπούλου, Προέδρου του «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ» και παρακαλούμε για την χορήγηση των αιτουμένων εγγράφων, καθόσον υπάρχει έννομο συμφέρον του, σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ.4β΄του Ν.1756/1988».
            Ο κ. Δήμαρχος αντί να συμμορφωθεί στο ανωτέρω Εισαγγελικό έγγραφο, που ζητά να δοθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Εργαστηρίων ΚΕΔΥ Αθηνών που υπάρχουν στο Δήμο Αρχ, Ολυμπίας σταλμένα από το Τμήμα Υγιεινής Ν. Ηλείας (βλ. επισυναπτόμενο ΣΧΕΤ.4)  παρά πάσαν έννοια νομιμότητας και σεβασμού, αποστέλλει κάποιες (καθ΄ ημάς ύποπτες και σκόπιμες) εξετάσεις ενός οινολόγου του Πύργου (!!!).
           
β) Και τώρα επί της ουσίας του θέματος, Κε Εισαγγελέα.
β1. Όταν λάβαμε το άνω ΣΧΕΤ. 3 έγγραφο από την ΔΕΥΑ και σε ένδειξη καλής θελήσεως (αφού συνήλθαμε από την πρώτη έκπληξη και αγανάκτηση) αμέσως στείλαμε το επισυναπτόμενο υπ. αρ. 2170/3-1-2014 λεπτομερές ΣΧΕΤ. 5 έγγραφο, με τα εις αυτό διαλαμβανόμενα στοιχεία και τεκμήρια, και Σας παρακαλούμε να το λάβετε ως αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ. Δυστυχώς μέχρι σήμερα, ούτε και μετά από αυτό το έγγραφο είχαμε απάντηση.
β2. Στο τελευταίο άνω αναφερθέν ΣΧΕΤ.5 έγγραφό μας που επισυνάπτουμε, περιγράφουμε με λεπτομέρειες τις παράτυπες και παράνομες ενέργειες  των αρμόδιων και υπεύθυνων του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας που επισύρουν (πέραν των συνεπειών για την ακατανόητη συμπεριφορά απέναντι στην δική Σας εντολή) τις προβλεπόμενες από το Νόμο ποινικές ευθύνες για τα αδικήματα 1) Παράβαση καθήκοντος 2)  Παράβαση υγειονομικών διατάξεων και 3) Παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου (λόγων σκόπιμης αποκρύψεως δημοσίου εγγράφου)
Μετά την έκθεση των ανωτέρω
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
Όπως, αξιολογήσετε τα διαλαμβανόμενα στο παρόν ΥΠΟΜΝΗΜΑ και τα σχετικά επισυναπτόμενα έγγραφα (κυρίως το υπ. αρ. 2170 από 3-1-2014, ΣΧΕΤ.5 έγγραφό μας), ερευνήσετε και προβείτε κατά την κρίση Σας, στα εκ του Νόμου και την Δεοντολογία προβλεπόμενα.

Μετά τιμής
Σωτήριος Σωτηρόπουλος

Υ.Γ.  Το παρόν να πρωτοκολληθεί και καταστεί δημόσιο έγγραφο
                
 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Μετά την γνωστοποίηση των σωστών αποτελεσμάτων που μας έστειλε το Τμήμα Υγιεινής Ηλείας
  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ                       Επείγον
ΛΑΜΠΕΙΕΩΝ (ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ) ΗΛΕΙΑΣ
«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ»
 ΛΑΜΠΕΙΑ 27063-Τηλ. 6972295293                                                                                       
Αρ. πρωτ. 2179                                  Λαμπεία (Δίβρη) 9 Φεβρουαρίου 2014
                                                            Προς
                                                Τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας
                                                            Κον  Παναγιώτη  Μεϊδάνη

(Συμπληρωματικό του υποβληθέντος υπ. αρ. 2176/4-2-2014 εγγράφου μας, με συστημένη μέσω ΕΛΤΑ Επιστολής μας)
ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΑΙΤΗΣΗ
Σωτηρίου Χ. Σωτηροπούλου,
 Προέδρου του «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ»
Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα
            Την 4η Φεβρουαρίου υπέβαλα μέσω των ΕΛΤΑ (συστημένη Επιστολή με αρ. Παραστατικού 08550091600043674) ενώπιον Υμών το υπ. αρ. 2176/4-2-2014 έγγραφό μας με τα εν αυτώ διαλαμβανόμενα για την μόλυνση πόσιμου νερού των Υδραγωγείων και δικτύων της ιδιαίτερης πατρίδας μας Δίβρης (Λαμπείας Ηλείας), και τις ευθύνες των αρμόδιων του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας.
            Επειδή, σήμερα προέκυψαν νέα στοιχεία που μας διαβίβασε (κατόπιν Αιτήσεώς μας) η Διεύθυνση Υγείας και Κοιν. Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, θεωρούμε χρέος μας να Σας τα γνωστοποιήσουμε, καθόσον τεκμηριώνουν τις καταγγελίες μας που αναφέρθηκαν με το προηγούμενο ως άνω ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΑΙΤΗΣΗ μας. Και παρακαλούμε όπως το παρόν συμπληρωματικό ΥΠΟΜΝΗΜΑ  ενταχτεί στο προηγούμενο ως αναπόσπαστο τμήμα του.
 Όπως θα δείτε είναι τα «Αποτελέσματα μικροβιολογικής εξέτασης δειγμάτων νερών Τ.Κ. Λαμπείας, Δήμου Αρχ. Ολυμπίας», δειγμάτων που ελήφθησαν από το Τμήμα Υγιεινής στις ημερομηνίες 27 Μαΐου του 2013 και 3 Σεπτεμβρίου του 2013 και εστάλησαν στα Κρατικά Εργαστήρια ΚΕΔΥ Αθηνών. Τα αποτελέσματα αυτά του ΚΕΔΥ Αθηνών έλαβε έγκαιρα ο Δήμος Αρχ. Ολυμπίας, ο οποίος τα απέκρυψε επί επί 8 και 4 μήνες αντίστοιχα από τους δημότες του παρά τις επανειλημμένες δικές μας Αιτήσεις και οχλήσεις και κυρίως παρά την υπ. αρ.  16-12-2013 με αρ. πρωτ. 9150 του Γραφείου Σας,  Εισαγγελική παραγγελία που υπογράφετε Εσείς. Και αντί των αιτουμένων αποτελεσμάτων από το ΚΕΔΥ μας έστειλαν τις εξετάσεις ενός ...οινολόγου (!!!)
Μία από τις 40 σελίδες του χημικού-οινολόγου του Πύργου. Ακόμη
κι εδώ παρουσιάζεται 
σοβαρή  μόλυνση στα Υδραγωγεία του
"Αμπλινίτσι" και του "Μοριού", αλλά ο κ. οινολόγος στα συμπεράσματα
σκοπίμως δεν μιλάει για την ακαταλληλότητα του νερού (!!) 
Επί 8 ολόκληρους μήνες έκρυβαν τα αποτελέσματα των Κρατικών Εργαστηρίων ακόμη και από τον κ. Εισαγγελέα!!!...
Και ενώ έγινε ενημέρωση του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας από το Τμήμα Υγιεινής της Περιφ. Ενότητας Ηλείας  για τα αποτελέσματα των Εργαστηρίων ΚΕΔΥ Αθηνών  των ληφθεισών δειγματοληψιών στη Λαμπεία, απόκρυψαν τα έγγραφά αυτά από το Δημ. Συμβούλιο και τους δημότες Λαμπείας και δεν έλαβαν κανένα εκ προβλεπομένων και  των ενδεικνυόμενων μέτρων.
Το Τμήμα Υγιεινής της Περιφ. Ενότητας Ηλείας, όπως είχε υποχρέωση και αποδεικνύεται από  έγγραφά του με υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Καφύρα, ενημέρωσε τον Δήμο Αρχ. Ολυμπίας επί των αποτελεσμάτων των Εργαστηρίων ΚΕΔΥ Αθηνών τουλάχιστον 2 ληφθεισών δειγματοληψιών, αυτής της 27-5-2013 και αυτής της 3-9-2013 (υποθέτουμε θα υπήρξε ενημέρωσή σας και σε άλλες ληφθείσες δειγματοληψίες καθόλη τη διάρκεια των ετών 2012 και 2013 και παλαιότερα).
Δυστυχώς, τα αποτελέσματα αυτά απεκρύβησαν και δεν ενημέρωσαν εμάς τους δημότες (που επιμόνως με επίσημα έγγραφα ζητούσαμε) αλλά ούτε και  το Δημοτικό Συμβούλιο της Αρχ. Ολυμπίας κατ΄ ασφαλείς πληροφορίες μας. Και όχι μόνον αυτό που επισύρει τις άνωθεν περιγραφείσες επιπτώσεις, αλλά δεν ελήφθη κανένα μέτρο που προβλέπεται από τους Υγειονομικούς Κανονισμούς για την προστασία  της υγείας των δημοτών της Λαμπείας. Το πρώτο-πρώτο μέτρο που υποχρεωτικά δέον να λαμβάνεται είναι: Σε περίπτωση που θα βρεθεί κολοβακτηρίδιο άνω του 0/100ml (δηλ. από 1 μέχρι και ...70-80%!!!, που βρέθηκε σε παλιότερες εξετάσεις στο πόσιμο νερό της Λαμπείας)αμέσως σφραγίζεται το Υδραγωγείο και το δίκτυο και επακολουθεί μια σειρά ενεργειών (περίφραξη στα 10-15 μ., καθαρισμός, Υγειονομική Αναγνώριση, αν χρειάζεται επιστημονική χλωρίωση κλπ), αφού βεβαίως εφοδιαστούν οι δημότες καταναλωτές με πόσιμο εμφιαλωμένο νερό.... Ουδέν εξ αυτών έπραξαν...

Τα πειστήρια του εγκκληματος εις βάρος της υγείας των συμπολιτών μας
Τώρα έχουμε στα χέρια μας τα δύο έγγραφα της Δ/νσης Υγείας και Κοιν. Μέριμνας υπ. αρ. 2230/18-6-2013 και υπ. αρ. 3704/3-10-2103 που υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Χαρ. Καφύρας , στα οποία περιέχονται τα «Αποτελέσματα μικροβιολογικής εξέτασης δειγμάτων νερών Τ.Κ. Λαμπείας, Δήμου Αρχ. Ολυμπίας» από τα Κρατικά Εργαστήρια ΚΕΔΥ Αθηνών (επισυναπτόμενα ΣΧΕΤ. 1 και 2), όπου επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας για την τριτοκοσμική μόλυνση των πόσιμων νερών με λίαν επικίνδυνη μικροβιολογική επιβάρυνση που θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι. 
Εδώ έχουμε μικροβιολογική μόλυνση (ακατάλληλο πόσιμο νερό)
στα δυο Υδραγωγεία  Αστρά και Ορεινής
Εδώ παρουσιάζεται μικροβιολογική μόλυνση (ακατάλληλο πόσιμο νερό)
που ξεκινάει από 4 μέχρι πάνω από 100 (!!!) στα Υδραγωγεία της Δίβρης "Πλάκας"
(για Περαμαχαλά), "Εισβοράς" (για Βασιλαίους-Λαζαράδες), "Αβόρου"
(για Γκρουσταδο-Καρυανάδες), "Χλοβοτίτσι" (για Περαμαχαλά), ¨Μοριού"
(για Αγορά-Περδικαράδες) και "Αμπλινίτσι" ...αγνώστου ύψους.
Διαβάστε τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ τι νερό μας δίνουν να πίνουμε....
Εδώ παρουσιάζεται μικροβιολογική μόλυνση (ακατάλληλο πόσιμο νερό)
που ξεκινάει από 4 μέχρι 26-27 (!!) στα Υδραγωγεία "Αμπλινίτσι" (Για Αγορά),
"Πλάκας" (για Περαμαχαλά), "Μπαρμπότας" και "Καλλιμάνι¨, αλλά και
"Αμπλινίτσι"(κατάατημα Ηλιόπουλου-, εκ παραδρομής λέει Μπαρμπότα)
Διαβάστε και τα τελικά ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ("σε κάθε επαναληπτική
δειγματολειψία τα δείγματα παρουσιάζουν μικροβιολογική επιβάρυνση" (!!!)

Επίσης επισυνάπτουμε (ΣΧΕΤ.3) σειρά δικών μας εγγράφων στο διάστημα αυτό  όπου επισημαίναμε τους σοβαρούς κινδύνους και ζητούσαμε επιμόνως ενημέρωση και λήψη μέτρων.
Έτσι με την τεκμηρίωση που δίδεται με τα νέα στοιχεία, στοιχειοθετούνται και οι  αναφορές μας για την διάπραξη των αδικημάτων της 1) Παράβασης καθήκοντος 2)  Παράβασης υγειονομικών διατάξεων και 3) Παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου (λόγω σκόπιμης απόκρυψης ή υπεξαίρεσης δημοσίου εγγράφου της Δ/νσης Υγείας από τον Ιούνιο και Οκτώβριο 2013 αντίστοιχα) από τους υπεύθυνους Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας, αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τους 2 Προέδρους ΔΕΥΑ Α.Ο. και Διευθυντή ΔΕΥΑ εντός του έτους 2013 έως σήμερα.
Παρακαλούμε όπως πράξετε τα δέοντα κατά Νόμον και κατά την κρίση Σας

Μετά τιμής
Σωτήριος Σωτηρόπουλος
Υ.Γ.  Το παρόν να πρωτοκολληθεί και καταστεί δημόσιο έγγραφο

Με πολύ απλά λόγια: Ο Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας και οι λοιποί από το Νόμο αρμόδιοι και υπεύθυνοι, ¨συνελήφθησαν κλέπτοντες οπώρας"!... Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον, γιατί όσοι παίζουν με την υγεία των δημοτών θα λάβουν οσονούπω τα επίχειρα των ενεργειών τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου